maandag, maart 29, 2010

466. Gezocht: Serieus glossy vrouwenmagazine zoekt naar drie vaders wier kind naar het buitenland is ontvoerd door de moeder

Zoektocht naar drie vaders

Als freelancende journaliste ben ik in opdracht van een serieus glossy magazine op zoek naar drie vaders wier kind is ontvoerd door de moeder.

Ik ben op zoek naar vaders wier kind is ontvoerd naar het buitenland. Dit omdat we vaak lezen en in de media zien, dat kinderen naar Egypte, Irak, of Amerika zijn meegenomen door de vader, en moeilijk door de moeder zijn terug te halen, terwijl uit onderzoek blijkt dat het vaker de moeder is, die het kind (of de kinderen) over de grens meeneemt.

Wij willen dit graag onder de aandacht brengen omdat de beschuldigende vinger vaak op de vader wordt gericht. Aan de hand van mijn gesprekken met de vaders zou ik graag hun onmacht, verdriet, gemis en hoop willen schetsen.

Met vriendelijke groet,
Marieke Sibarani
29 maart 2010 10:18


Marieke Sibarani
E. m.sibarani @ hetnet . nl
I. www.woordstudio.nl

1 opmerking:

anoniem zei

Ja maar bekijk dan ook de zaak van alle kanten en belicht ook ouders wiens kind naar Nederland toe ontvoerd is.
En dan zijn er de gevolgen van jeugdzorg die weigert kinderen uit te leveren als ze internationaal ontvoert zijn. Das tegen het verdrag van den Haag maar daar stoort jeugdzorg zich niet aan.
Als je een artikel maakt dan moet je het wel journalistiek juist doen.

Een reactie posten