woensdag, april 27, 2011

110427. Dringende oproep tot deelname aan enquete over uw ervaringen met het doen van aangifte van onttrekking (WvS, Art. 279) bij de politie

DRINGENDE OPROEP!!


Geachte lezer,

Er zijn veel klachten over de politie omdat ze vaak niet bereid zijn om een aangifte op te nemen. Dit ondanks het niet naleven van de omgangsregeling tussen uitwonende ouder en kind. Als het lukt om da aangifte wel op te laten nemen wordt het vervolgens geseponeerd

Zelf studeer ik aan de politie academie en ben een onderzoek gestart naar deze problematiek. Om meer inzicht te krijgen in deze problemen zoek ik ouders die deze problemen hebben ervaren of nog steeds ervaren.

Bent u van mening dat U aangifte bij de politie over het niet nakomen van een omgangsregeling onterecht niet wordt opgenomen. Bent u van mening dat als de aangifte wel is opgenomen hij vervolgens wordt afgewezen (geseponeerd) door politie of justitie waardoor de zaak nooit voor de rechter komt. Dan wil ik U vragen aan mijn onderzoek mee te werken.

Als U bereid bent om U ervaringen met mij te delen, kan ik aan de hand van de verkregen feiten binnen de politie organisatie en het Openbaar Ministerie onderzoeken waarom dit in het algemeen gebeurd. Zonder u medewerking is dit erg moeilijk.

Door hier aan mee te werken help u mee om inzicht te krijgen in de problematiek die er mogelijk zijn bij de vervolging van het niet uitvoeren van een omgangsregeling.

Na medewerking zal ik u informeren over de resultaten van mijn onderzoek.

Door op ENTER of de knop te klikken kunt u na beantwoorden naar de volgende vraag.

Door op de onderstaande link te dubbel klikken wordt de vragenlijst gestart.Met vriendelijke groet,

B. Wondergem

www.thesistools.com/web/?id=193019

1 opmerking:

paradiseranche zei

Is deze enquete alleen gestoeld op de basis van getrouwde stellen? of is het zo dat dit alleen gebaseerd is op het doorsturen van niet getrouwde ouders naar de civiele rechter? Worden de universele rechten van de mens hierook in mee betrokken? Is het dus zo dat vervalste geboorteaktes (waar bijv de vader niet in wordt vermeld en hij toch kan aantonen dat hij de vader is. dmv gerechtelijke uitspraken.) ? Als dit soort aangiftes niet worden aangenomen met bewijs, van het verzoeken tot willekeur en het moedwillig veroorzaken van rechtsongelijkheid. wat behelst u onderzoek dan als u al een groot deel van de ouders (vaders buitensluit)

Een reactie posten