dinsdag, februari 10, 2009

275. Aanmelding gesloten - Gescheiden vaders gezocht!

Update op 23 februari 2009:
De aanmelding voor onderstaand verzoek van Sezgin Çetin, redacteur van Men's Health, is inmiddels gesloten. Het artikel zal binnenkort bij Men's Health verschijnen.

Sezgin dankt iedereen hartelijk voor de gegeven reacties. Hij schreef aan Vaderkenniscentrum:

Ik heb inmiddels veel reacties gehad van gescheiden vaders dankzij uw site. Mijn dank is daarom groot.

Met vriendelijke groet,
Sezgin Çetin
Redacteur Men’s Health
23 februari 2009


Hallo,

Ik ben een redacteur van het mannenblad Men's Health. Ik zoek vaders die gescheiden zijn (leeftijd tot 45 jaar) die mij kunnen vertellen hoe zij de band met hun kind sterk houden (ondanks dat ze zijn gescheiden). Ik zou deze mannen heel kort willen citeren in een artikel dat ik schrijf over gescheiden vaders. Wie heeft er zin om hieraan bij te dragen? Het is voor een goed doel, want lezers weten dan gelijk hoe zij het moeten aanpakken door andere ervaringen te lezen. Je foto wordt niet geplaatst, ook je naam kan veranderd worden als je dat wilt.

Alvast bedankt allemaal!

Groet Sezgin Çetin
www.menshealth.nl

2 opmerkingen:

georo zei

Twee vragen; 1. waarom is er een leeftijdsgrens?
2. bedoelt u met gescheiden vaders, mannen die eerder getrouiwd zijn geweest? zo ja waarom?

Men's Health zei

Beste Georo,

Alle bladen hanteren een leeftijdsgrens. Dit heeft te maken met de doelgroep waar we voor schrijven. Onze doelgroep is van 25 tot ongeveer 45 jaar. Simpel gezegd heeft dit alles te maken met de identificatie van de lezer (stel je leest een artikel over een gescheiden vader van 60, dan kan het voorkomen dat onze lezer zich daarin niet herkend).
Met gescheiden vaders bedoel ik inderdaad mannen die eerder getrouwd zijn geweest of een relatie hebben gehad zonder getrouwd te zijn (bijv. een samenlevingscontract of een ander soort relatie die nu verbroken is). Dit heeft te maken met het onderwerp. Ik hoop dat ik je vragen hiermee beantwoord heb.
Groet,
Sezgin Çetin
Redacteur Men's Health

Een reactie posten